По нашенски: Еййй, мъ*шо долна, ку*ко, к*рво, слизай, крещи контрольорка на момиче във варненски автобус! Но и девойката не ѝ остана длъжна!

Лют скандал се е разразил вчера във варненски автобус, съобщава очевидец, цитиран от Varna24.bg.  При инцидента възрастна контрольорка и младо неадекватно момиче са си разменяли грозни реплики.

Ето разказа му:

“Вчера около 15.30 чаках автобус на спирката на №20 на Червения площад в посока кварталите. Появи се някакво странно неадекватно младо момиче, което си танцуваше само, подскачаше, смееше се, докато държеше в ръка кутия с цигари и запалена цигара. Беше неугледна, със скъсани обувки, сплъстена коса, раздърпани мръсни дрехи. Възрастта и бе около 16-18 години. Симпатично момиче, което определено беше напълно неадекватно, не зная дали беше под влияние на наркотици или имаше сериозен психически проблем. Една жена на спирката даже изпусна репликата: “Да пази, Господ”, а всички чакащи със съжаление наблюдаваха шантавите изпълнения на девойката. През цялото време бях на тръни да не скочи към пътното платно, където движението е много натоварено. Девойката обикаляше край спирката танцувайки и когато дойде автобуса, се качи в него. Седна кротко и аз забравих за нея до момента, в който се чуха крясъци и обиди. Не разбрах как започна скандала, но беше провокиран от това, че в автобуса се качи проверяваща контрола, а контрольорката чак тогава установи, че неадекватната девойка не е таксувана.

“Колко пъти минах край тебе, бутнах те няколко пъти, не ми обърна внимание, слизай бързо, че ще плащаш глоба”, бяха репликите, които първоначално чух.

Не зная какво е отговорила девойката, но контрольорката започна да крещи истерично: Еййй, мъ*шо долна, ку*ко, к*рво, слизай”, след което избута момичето през вратата на следващата спирка. Девойката не остана длъжна с обидните думи, като след като скочи от автобуса показа среден пръст.

Беше изключително грозно и скандално, при условие че момичето определено не беше добре, а контрольорката беше доста възрастна жена, на която подобни думи не отиват.

Не искам да вземам страна и двете се държаха безобразно, но се замислих за това че трябва да проявяваме състрадание към хора, изпаднали в тежко положение”, завършва очевидецът.