Изпепеляващи страсти в любовния триъгълник с фаталната Симона, хазартния бос и килъра Михаил, който буквално откачил, когато тя го зарязала

Собственикът на казина Коста Николов, известен още като Маджурина, бе убит вчера. Както вече писахме той паркирал скъпия си “Мерцедес” пред хотел “Бахами” в комплекса. Той шофирал сам, а на седалката до него била красавицата Симона Тодорова, крупие в едно от казината му. Двамата имали връзка отскоро.

Преди това обаче фаталната млада дама изживяла страстен роман с 37-годишния Михаил Станчев. Запознали се в зимен курорт, където работели преди това, а от май месец любовният триъгълник с предприемача станал факт. Симона преживяла страстна любов с 37-годишния мъж, с когото се скарала и го заменила с бизнесмена. Затова Михаил Станчев се превърнал в екзекутор на съперника си и ранил тежко Симона Тодорова, пише “Труд”.

Симона е от Дряново. Баща й е шеф на полицията в родния й град и се казва Тони Тодоров. Преди два месеца се преместила в Слънчев бряг и започнала да работи в едно от казината на Миджурина. По-младият Михаил Станчев обаче хлътнал до уши по нея, а когато го изоставила направо откачил, разказаха техни колеги. Станчев е извършил убийството със законно притежаван “Макаров”. Той бил задържан от полицаите, след като се опитал да напусне страната през ГКПП “Лесово” с лек автомобил “Опел”. Арестуваният за зверството е родом от Ямбол, но от години живее в Бургас. Работел на няколко места, бил е шофьор на бивш шеф на общинския съвет в Несебър.

Отритнатият влюбен не могъл да преживее раздялата и устроил засада на Миджурина и бившата си любима. В черно БМВ той ги причакал пред хотела, където двамата пребивавали, и щом Коста Николов паркирал, убиецът се приближил с “бавареца” до колата и стрелял по Коста Николов буквално от упор.

Собственикът на казина издъхнал след дъжда от куршуми. След това килърът стрелял и по младата жена. Макар и тежко ранена, тя успяла да се обади на тел. 112 и да потърси помощ. В момента е в болницата, където е в кома. Направена й е сложна операция, продължила до ранни зори в неделя, казаха от УМБАЛ Бургас. „Убиецът е бил задържан снощи към 02 часа. В леката кола „Мерцедес”, в която е бил убит бизнесменът Коста Николов, е имало още двама души, които са били на задната седалка. Убийството е от ревност.

Тепърва ще се изяснява точната връзка между задържания мъж и момичето, което е пътувало с предприемача. Иззето е оръжие, като тепърва ще се установява дали с него е извършена стрелбата”, заяви главният секретар на МВР Младен Маринов, който в неделя пристигна на мястото на инцидента. Директорът на МВР-Бургас комисар Калоян Калоянов добави, че предстои аутопсия, която ще установи с колко куршума е застрелян бизнесменът и че първо е застрелян той, а после е стреляно в момичето.

Двамата мъже на задната седалка не са пострадали като по чудо.

“Тепърва предстои повдигане на обвинение и искане на мярка за постоянно задържане под стража. Работното обвинение е квалифицирано убийство и опит за убийство, а наказанието е от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. Опитът за бягство ще се вземе предвид при взимането на мярка”, заяви окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. Той също пристигна на мястото на събитието веднага след като е научил за инцидента и през цялото време бе с разследващите полицаи и шефа на ОД на МВР Калоян Калоянов. “Очевидно извършителят е бил силно афектиран и става дума за необуздана ревност”, каза пред прокурор Чинев.

Предприемачът Коста Николов бил разведен, има 21-годишна дъщеря. Той притежава игрални зали в Несебър, Слънчев бряг, Бургас и бутиков хотел в родния си град Нова Загора. Според запознати се занимавал и с лихварство. Много туристи на Слънчев бряг са се натъкнали на потресаващата гледка, видели са окървавения тузарски мерцедес и тялото на убития в него. Мнозина пък не разбирали защо районът е бил отцепен с ленти и искали да преминават през тях.