Диващина: Първо ВИДЕО от бесния екшън с кон, каруца и бой на столичен булевард! Двама роми жестоко млатят невинни хора

Появи се първо видео за бесния инцидент с кон, каруца и бой. Кон с каруца се блъска в кола посред бял ден на бул.”Владимир Вазов” в столичния квартал “Левски”, което води до масов бой. Първоначалната информация бе, че шофьорът на ударената кола е натупал здраво ромът. Кадри, показани в социалната мрежа “Фейсбук” обаче разкриват съвсем друго. Те са направени от приятел на пострадал мъж.

На видеото, което бързо предизвика вълна от възмущение, се вижда как двама мъже от ромски произход нападат възрастен мъж. Той се опитва да се брани, но в крайна сметка е съборен на земята и ритан от нападателите, които след това започват да млатят и други хора наоколо.

“Скъпи приятели, още един ден, в който осъзнавам, че няма такава държава!!! Посред бял ден, на оживено кръстовище, в жилищен квартал, мой много близък приятел беше пребит, а заедно с него още няколко хора който са се опитали да му помогнат. ТОВА не е редно да се случва на никого!!! А фактът, че се случва в 21 век, в европейска столица, по време на европредседателство й…..нямам думи! ТОВА трябва да спре !!! Моля споделете тази несправедливост, за да се намерят виновниците и да не се стига до такива моменти повече!!! Видеото е направено от приятелката на пострадалото момче!”, възмущава се Кирил Георгиев, разпространил новината.