Начало Свободно време Историята за смъртта на това момиче е толкова ужасна и шокираща, че...

Историята за смъртта на това момиче е толкова ужасна и шокираща, че Netflix направи цял сериал за нея!

Историята за смъртта на това момиче е толкова ужасна, че продуцентите на Netflix й посвещават сериал, наречен “Вероника”. Млада жена от Валеска, Южен Мадрид, почина, след като през 1990 г. решила да играе с духовния съвет. Според родителите на Естефани Лазаро тя започва да се занимава с окултизма през тийнейджърските години, разказва The Sun.
В резултат на това момичето решило да проведе духовен сеанс именно в училището, за да се свърже с бившия си приятел, който е умрял в автомобилна катастрофа точно преди това. Обаче ритуалът бил прекъснат от учителя и очевидци свидетелстват, че от носа и ушите Естефани излизал странен дим. През следващите шест месеца момичето започва да получава халюцинации.

Понякога тя се ядосвала, карала се на братята си или казвала на родителите си, че вижда зли духове, които минават през нощта. Загрижените роднини водели момичето на различни лекари, но никой от тях не успял да разбере какво не е наред с пациента, защото физически и психически е здрава.

Няколко месеца по-късно тя е намерена мъртва в собствената си спалня – причините за смъртта все още са неизвестни.

Родителите вярват, че духовният съвет е замесен в трагедията и необяснимите явления, които се случват в къщата им, дори след смъртта на дъщеря им. По-рано те непрекъснато чували загадъчен шепот, вратите се отваряли и затваряли сами, а електрическите уреди се включвали.

Скоро те се преместили в друга къща.