Начало Новините днес Лоши новини за фаталната Симона от окръжния прокурор на Бургас!

Лоши новини за фаталната Симона от окръжния прокурор на Бургас!

Според данните от разследването на убийството на хазартния бос Кирил Николов, обвинението е категорично, че мотивът за стрелбата е ревност. Това каза пред БНТ окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. От 15 години до доживотен затвор грози стрелеца, който е сътрудничил на разследващите и вече му е повдигнато обвинение. Очаква се утре да бъде изправен пред съда.
За съжаление момичето(Симона Тодорова)  продължава да бъде в кома, състоянието му е критично, със опасност за живота. По наше мнение са събрани достатъчно доказателства за виновността на дееца в извършването на процесното деяние, причина поради която и той е привлечен като обвиняем и му е предявено обвинение за убийство на едно лице и опит за убийство на друго.

Същият е задържан за срок до 72 часа с оглед осигуряване явяването му пред съда за гледане на мярка за неотклонение “задържане под стража”, което надявам се да стане още в утрешния ден. От заключението на извършената балистична експертиза може да се направи извод, че да – това е оръжието, което деецът е ползвал за извършване на процесното деяние”, заяви Георги Чинев.