Нови разкрития за фаталния любовен триъгълник в Слънчев бряг! Свидетелка твърди, че Коста Николов е убит за пари

Показно бе разстрелян 55-годишният хазартен бос Коста Николов, а 22-годишната Симона Тодорова се бори за живота си. Както вече писахме задържан е 37-годишният Михаил Станчев. Според свидетелка на убийството обаче причина са парите на убития, съобщава bTV.

В същото време окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев категорично отрече тези твърдения.

“Повод за деянието е необузданата ревност, изпитвана от дееца. Същевременно убитият е бил работодател на момичето. От една страна е проявявал грубо отношение към нея, но от друга страна е бил галантен към нея, канил я е на вечери, което е довело до ревността на дееца”, уточни Чинев.

По думите му още утре може да бъде взета мярка задържане под стража.

Прокурорът проговори и за двамата свидетели, които са били в колата. “Категорично те са видели извършителя. Предстои разпознаване на дееца. Те са го видели в непосредствена близост”, посочи Чинев.

Обвиняемият по същество е признал авторството си. “Отново сочи, че мотив е ревността, която е изпитвал. Около 2:30 на 3 юни същият е установен и задържан на ГКПП „Лесово“. Намерен е пистолет „Макаров“ и 2 броя пълнители съответно с 2 и 6 бойни патрона. Един от куршумите в главата на убития има съответствие с оръжието на обвиняемия”, заяви още прокурорът.

Припомняме, че снощи в Слънчев бряг показно бе разстрелян 55-годишният Коста Николов. Инцидентът е станал в района на хотелски комплекс “Сън вилидж”. В колата е била Симона, която е била извадена жива, но също с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. За извършител на зверството МВР е задържало 37-годишен мъж, който се е опитал да премине границата с Турция.