Обрат! Симона се оплаквала на Михаил, че хазартният бос я тормози

По-близките отношения между Михаил и младата жена са възникнали през месец май. Тогава тя е и постъпила на работа при работодателя – Коста Николов. Убитият е проявил интерес към младата жена. От една страна, той е имал недобро отношение към нея, имайки предвид връзката й с младия мъж, а от друга я ухажвал особено упорито, канел я на вечери.

Момичето е споделило на приятеля си, че е била тормозена от убития. Същевременно е споделила за негово галантно отношение и настойчиво ухажване. Това стана ясно от думите на окръжния прокурор на Бургас Георги Чинев по повод убийството на 55-годишния хазартен бос Коста Николов – Миджурина в събота вечерта.

Мотив за извършването на убийството на бизнесмена в Слънчев бряг и опита за убийство на младата жена е личен, а именно необуздана ревност. Припомняме, че при стрелбата беше тежко ранена и 22-годишната Симона.

35-годишният мъж е разпитан, признава авторството на престъплението, съдейства на разследващите органи. Той самият категорично твърди, че мотив за престъплението е именно ревност. Повдигнато е обвинение за убийство на едно лице и за опит на убийство на друго. Задържан е за 72 часа, най-вероятно утре ще бъде гледана мярката му за неотклонение, каза още окръжният прокурор на Бургас.