Начало Новините днес Ботевградчани взривиха мрежата с нова скандална теория за убийството на затворника Пелов

Ботевградчани взривиха мрежата с нова скандална теория за убийството на затворника Пелов

Из интернет плъзна нова теория за убийството на избягалия затворник Владимир Пелов. Според потребители на социалните мрежи Марио Панчев не само е ухо на полицията, но и е стоял в засада на бандита.
Те твърдят, че не са си чули никакви крясъци от свада или дори диалог между двамата, а просто са започнали да свистят куршуми. Ботевградчани смятат, че Пелов дори не е имал много време да се защити и точно затова не е успял да умъртви опонента си.

Според жителите на града от седмици цивилни полицаи обикалят, за да търсят избягалия затворник, който не е виждан от никого. Те се обединяват около теорията, че Панчев е докладвал честно на униформените в града и се изявявал като техен агент.

Ботевградчани, които твърдят, че са станали свидетели на случката от късно снощи, добавят, че са видели едни мъже да тичат към мястото на куршумите, но са говорели по радиостанции, намеквайки че става въпрос именно за полицаи под прикритие.

Какво наистина се е случило, все още не е ясно. Пострадалият при престрелката Марио Панчев остава в тежко състояние.  Избягалият от затора Радослав Колев, който духна заедно с Пелов, все още се издирва от органите на реда.