От болницата в Бургас с извънредни новини за състоянието на фаталната Симона, която бере душа след жестоката престрелка в Слънчев бряг

Простреляната в Слънчев бряг 22-годишна Симона вече е със стабилни жизнени показатели, предава burgasinfo.com. Момичето бе простреляно в лявото слепоочие в събота вечер от 38-годишния  Михаил Станчев. Припомняме, че във фаталната вечер Михаил, който имал чувства към Симона, екзекутира 54-годишният шеф на момичето Коста Николов в луксозния му „Мерцедес”, след това стреля в девойката и отпраши към границата с Турция, където бе арестуван.

Симона бе откарана в болницата в кома, а първите дни бяха най-тежки за състоянието й. Към момента жизнените й показатели са стабилни, но тя остава под интензивното наблюдение на лекарите, защото опасността за живота й все още е реална. Рано е да се каже какви ще са пораженията от нараняванията, вероятно това ще отнеме много време, като целта е Симона постепенно да бъде върната в пълно съзнание. Нещо, което става поетапно при толкова тежки травми.

„Въпреки, че има подобрения в някои показатели след приемането й, цялостното й състояние остава тежко и без промяна. Все още е в изкуствена кома и е с опасност за живота“, коментираха от УМБАЛ Бургас, цитирани от faragency.bg.