Скандална клюка: Калин Врачански съсипал брака на Мариана Векилска

След като медиите гръмнаха с новината, че след развода си с радиоводещия Симеон Колев, Мариана Векилска е изживяла авантюра за втори път с актьора Калин Врачански. Оказва се, че русокосият театрал не е отскоро, нито пък за кратко в леглото й. Именно той бил виновникът за развода на журналистката.

Това коментираха източници, според които Врачански и Векилска градят сериозна връзка, а не мимолетна афера, твърди в. “Галерия” без да споменава някой от тях.

Бракът на Мариана от 4 години висеше на косъм и дългото отлагане той да се скъса, се дължало на детето им. За негово добро опитали всичко възможно да останат заедно. Още през 2014 г.,когато се появиха папарашките снимки на жена му и Калин, Симо поискал развод. На фотоситедвамата се бяха награбили страстно в столичен клуб. Векилска успяла да убеди мъжа си, че това е целувка между приятели.

В началото на тази година обаче Симеон и Мариана официално се разделиха. Окончателно. Според основната версия радиоводещият се скъсвал да й изневерява със сервитьорки по заведенията, флиртувал и със свои колежки. Друг слух пък гласеше, че Векилска мачка чаршафите с богат бизнесмен, който й завъртял главата.

Оказа се, че той или е в миналото, или журналистката не е попадала на такъв. Това стана ясно от засечката й да се натиска с Врачански в градинката зад Народния театър, за който не знаем да е заможен мъж, който върти компания за милиони.

Колегите на водещата смятат, че Калин не е основната причина за разтурването на 14-годишния й брак, но със сигурност е допринесъл това да се случи по някакъв начин.