Начало Новините днес Няма да повярвате като какво се дегизирал Пелов в опита си да...

Няма да повярвате като какво се дегизирал Пелов в опита си да се прикрие преди да го гръмнат!

В опитите си да се прикрие добре, издирваният Владимир Пелов се е дегизирал и като бабичка, твърди пред “Уикенд” жител на Ботевград. Преди няколко едмици на продавачка от малко магазинче за хранителни стоки й направило впечатление, че в обекта влязла леко прегърбена възрастна жена, която изглеждала повече от странно. Продавачката веднага се усетила, че срещу нея не стои бабичка, а добре дегизиран мъж.
“Беше доста странно посещение. Разбрах, че нещо не е наред, тъй като никога преди това не бях виждала тази дама, а тук всички се познаваме – все щях да съм я видяла. Освен това купи доста скъпи неща, които пенсионерите не взимат – луканка, колбаси, шоколади, уиски, банани и други деликатеси, сметката беше близо 100 лева”, разказва жената.

Малко след като “старицата” излязла от магазинчето, продавачката се усетила, че това е издирваният Владимир Пелов. Тя споделила със собственика на обекта, но той категорично й забранил да говори за случилото се с аргумента, че не желае да си навлича неприятности . Така или иначе жената вече била разказала на други за странното посещение и скоро един от хората подал сигнал в полицията.

От МВР не проявили никаква активност по въпроса и дори не си направили  труда да се разходят до магазина и да разпитат очевидката.

“На ден получаваме по над 20 сигнала, сигурно не е Пелов, а някой гастролиращ в града ни травестит”, отвърнал един от местните полицаи.