Пътници от “Полета на ужасите” проговориха за кошмара, преживян в самолета

Ужас и страх – така описват преживяното пътници от “Полета на ужасите”. Самолетът е летял от английския град Бристол до Прага. Пътници се оказали на борда с групичка пияни купонджии.

Мъжете се държали така, все едно са в нощен клуб и се държали грубо с персонала, който се опитал да ги укроти. Някои от тях дори уринирали направо върху пода на самолета!
За “Полета на ужасите” разказва един от пътниците, който разкрива, че поведението на пияните мъже било кошмарно.

“Още преди полета се отправиха към тоалетната, но успяха някак си да опикаят целия под, така че урината започна да изтича изпод вратите към мястото, където се складира храната”, разказва пътникът пред Wales Online.

Адът настъпил, когато стюард опитвал да усмири един от пътниците.

“Стюардесата обяви, че няма да се подава алкохол и те просто побесняха, започнаха да псуват, двама пък си разменяха удари”, спомня си свидетелят и разкрива, че мъжете въобще не се притеснявали, че всичко това се разиграва и пред очите на деца, които също били на борда.

Заради побеснелята групичка се наложило накрая самолетът да обърне посоката и да кацне извънредно в Англия. След приземяването полицаите извели от самолета групичката мъже, а един от тях бил задържан за нарушение на обществения ред.

Самите купонджии се оправдават и твърдят, че не се е случило кой знае какво. Нейтън Рийс разказва, че заедно със свои приятели искали да пътуват до Прага, където щели да отпразнуват предстоящата му сватба.

“Просто направиха от мухата слон. Провалиха ми ергенското парти, решен съм да съдя компанията”, твърди той.

Според Daily Mail Рийс и компанията му все пак успели да се доберат до Прага, макар и с еднодневно закъснение.