Дни преди сватбата булка отиде при лекар заради черна точка на носа и чу най-страшната диагноза

48-годишната Джоана Уол от Барнзли, Южен Йоркшир, преживяла истински шок, когато чула от устата на лекаря, че е болна от страшна болест само няколко месеца преди сватбата.

Джоана и годеникът ѝ Крейг Мидълбрук планирали да вдигнат сватба в Турция. Тя нямала търпение за дългоочакваното събитие и вече си представяла колко незабравимо ще бъде празненството. Жената хвърлила  много сили за подготовката на сватбата и няколко месеца преди щастливия ден решила да отиде при козметик, пише Mirror.

В продължение на няколко години Джоана се тревожеле от някаква непонятна точка на носа си, която не била чак толкова много забележима. Тя смятала, че това е акне и  се опитвала да го изстиска, но всичко било напразно.

Всичко станало ясно, когато тя отишла на преглед при лекар и чула страшната диагноза.

“Бях шокирана от диагнозата, че имам рак на кожата и то само няколко месеца преди сватбата. Лекарят се опита да ме успокои и предложи няколко възможности за лечение. Избрах операция”, разказва Джоана.

Операцията по отстраняването на тумора била успешна, но на носа на Джоана останал голям белег. За да зашият разреза, се наложило да изтеглят кожа от бузите към носа. Джоана признава, че има нисък болеви праг, но болката след операцията била непоносима дори за нея.

“Свалям шапка на хората, които правят ринопластика. Вие сте герои! Не можех да понасям тази болка. Всичко в мен пулсираше! Ако не беше годеникът ми, не знам какво щях да правя”, споделя Джоана.

Белегът бързо заздравява на лицето на жената, но на носа ѝ все още има червено набръчкано петно. Веднъж един минувач на улицата решил, че Джоана е ухапана от куче, и тя започнала да се тревожи за външния си вид. Но младоженецът ѝ помага да се справи с тези изпитания, като всячески я подкрепя и обсипва с похвали и комплименти.