Начало Новините днес Страшни разкрития за психоложката, която вкара 8 в болница в Пловдивско!

Страшни разкрития за психоложката, която вкара 8 в болница в Пловдивско!

Антония Лукова, 27-годишната психоложка от пловдивското село Калояново, която сътвори меле с три коли и вкара 8 души в болница, е избягала при родителите си в Англия, смятат местни хора от Калояново. Младата дама, от която се предполага и очаква, че трябва да демонстрира добро възпитание и да спазва законите, е духнала зад граница още на другия ден след мелето на пътя между пловдивските села Труд-Граф Игнатиево.
Два дни след катастрофата Антония беше призована на разпит в полицията, тъй като се опита да измами ченгетата. Тя е била сама в маздата, когато е ударила двете коли. Извикала е свой приятел, който дошъл с такси от Пловдив, седнал зад волана и имитирал, че той е водачът. Пробата за наркотици обаче излязла положителна и той бе арестуван. Отгоре на всичко пострадалите в мелето бяха единодушни, че не мъжът, а Антония е шофирала. Тя има многократни нарушения на пътя.

Според непотвърдена информация психоложката от 2 години е с отнета книжка. Двете пострадали семейства категорично са отказали извънсъдебно споразумение с юристите на фирмата, в която Антония работи в София и са си наели адвокати. Възмутени са, че приятелят на Антония е бил пуснат от ареста след едно денонощие, тъй като той също е участник в измамата. Част от пострадалите деца още са стресирани, утре ще бъда заведени на психолог.

Припомняме, че Антония Лукова блъсна на пътя Пловдив-Карлово две коли. Пострадаха 8 души. Малко след мелето Лукова е отишла до едната от ударените коли и е казала: „Моля ви, не казвайте, че аз шофирах, родителите ми са много строги“. Заради неявяването си миналия ден на разпит, Антония е обявена за национално издирване.

Нейните съседи от Калояново, от където е тя, казаха, че не са  виждали от деня на инцидента. Тогава тя тръгнала от село да се прибира в София и сътворила мелето само на няколко километра от родното с село. Разследващи обаче бяха категорични, че младата дама не е при родителите си в Англия. Антония продължава да е в неизвестност и да се издирва от полицията.