Убиецът на красивата Милена наглее в съда! Скочи на журналистите с тежки клетви (СНИМКИ)

Започна делото за убийството на красивата Милена Динова. На влизане в съдебната зала в Пловдив годеникът й Илиян Рангелов, който я наръга и уби преди повече от година, скочи на журналистите, събрали се да отразят процеса.

Той нападна репортерите с думите: “Присъдите в България вече се определят от журналисти”.

Илиян Рангелов не спря до тук. Той отправи и сериозна клетва към журналистите: “Един ден ще разберете, че никой няма да ви чете”.

В залата са близките на убитата Милена.

До тях са и роднини и приятели на Илиян.

В момента започна да се предявяват веществени доказателства по делото.

Извадиха чанта дамска и портмонето на Милена. Представена бе и сим карта, но не бе уточнено дали тя е на убитото момиче или на килъра й.

Преди повече от година в пловдивското село Куртово Конаре 26-годишният Илиян Рангелов уби годеницата си няколко дни след като й е предложил годеж и й подарил пръстен. Девойката била жестоко намушкана посред нощ с нож, докато отивала на работа. Причината е неоснователна ревност.

Въпреки, че е направил самопризнания по време на първите разпити Илиян се отрече от тях и не признава никаква вина. Твърди, че признанието за убийство, което е направил е дадено под натиск от полицаи и че е бил бит. Опитва се да лансира версията, че Милена е ликвидирана от своя бивш приятел албанец, но майката категорично отрече това.

„Милена скъса с албанеца много преди да се запознае с Илиян. Момчето беше проверено. Няма абсолютно никаква намеса“, каза Ангелина Димова.