Военни откриха таен лагер за изнасилване и инквизиции на деца в Аризона, полицията не вярва (СНИМКИ)

Таен лагер край Тусон в Аризона бе открит от бивши войници, които подкрепят бездомни ветерани от САЩ. Въпреки факта, че полицията не вярва, че лагерът е бил използван за злоупотреба с деца, снимките показват друго, съобщава The Sun.

“Аз бях без дом в продължение на 10 години и съм виждал стотици лагери, но това – никога. Вътре имаше импровизиран затвор … Трудно е да си представим, че този лагер не е бил използван за секс трафика на деца”, споделя ветеранът Джон Маклайн.

Импровизираният лагер е под земята, в неговите помещения са открити детски играчки и дрехи. Според ветераните бункерът може да бъде блокиран отвън, така че никой от посетителите да не може да се измъкне от него. Също така намериха дърво с кожени панти, предназначени за ръцете на децата. На един от клоновете е написано името “Maddy”. Мъжете вярват, че дървото е използвано за изнасилване.

Полицията, заедно с кучета, претърсиха района и не намериха доказателства, че наистина са насилвани деца тук. Въпреки това ветераните продължават да твърдят, че полицейските служители не са положили достатъчно усилия, за да докажат истината. Според тях бункерът е използван за сексуален трафик на деца от САЩ и Мексико.