Юксел Кадриев му отпусна края, в телевизията шушукат, че водещият е…

Юксел Кадриев пак се е отпуснал до крайност и изпълва екрана повече, отколкото е естетично. Юки изглежда не ограничава трапезата си изобщо, а може би пие и висококалорични напитки, предположиха зрители.

Те са забелязали, че дори в лице красивият новинар е очебийно наедрял. Костюмите на Кадриев пък така са го стегнали, че водещият излъчва напрежение в ефир, сякаш всеки момент копчетата на сакото му ще се скъсат и ще полетят във всички посоки. „Явно че колегата пак го е ударил на обилно хапване и пийване, а да се пораздвижи му е проблем.”, коментират в телевизията, твърди „Таблоид“, без да се позовава на конкретен източник.

Зеленоокият тв водещ допреди месец изглеждаше перфектно, след като бе се повталил сред поредното ояждане. Изглежда след забележка на продуцентите на новините, че не изглежда добре на екран, когато спре да се ограничава с яденето, Кадриев видимо върна добра форма. Но за малко. Сега пак му е отпуснал края.

„Вероятно Юки пак ще получи забележка и ще трябва да кара месец-два на плодове и чайчета”, убедени са колежките му. Екранната му партньорка Виктория Петрова пък вече го била сръчкала да се стегне и да яде по-малко.