Начало Свободно време Спътници заснеха сензационни кадри от Слънцето! Огромни космически кораби кръжат около него...

Спътници заснеха сензационни кадри от Слънцето! Огромни космически кораби кръжат около него (ВИДЕО)

Напоследък уфолозите все по-често говорят за НЛО, които кръжат около Слънцето или дори леко навлизат в орбитата му и след това се отдалечават.

Според различни изследователи на Космоса има две причини за това:

Eдната от тях е, че към момента Слънцето се намира под контрола на няколко космически спътника, например SDO и SOHO, които зафиксират всичко, което се случва със Слънцето и около него. След това в режим на реално време предават към Земята снимки с висока резолюция, които пък се публикуват свободно в интернет.

Благодарение на това уфолозите са получили възможността да издирят непознати, летящи обекти не само на Луната или Марс, но и на Слънцето.

А ето и втората причина: в началото, когато на тези снимки започват да се появяват гигантски обекти от неизвестен произход, уфолозите не ги приемали толкова внимателно, предполагайки, че корабите на извънземни не могат да са толкова големи с размерите на планета и дори по-огромни.

Все пак скоро независими изследователи били принудени да признаят, че НЛО-то може да е с всякакъв размер. Нещо повече – те на практика не се притесняват да се доближават до фантастично високите температури на Слънцето.

Днес изследователите на Космоса признават, че НЛО-та доста често кръжат около Слънцето и вероятно го използват с някаква цел. Според една от версиите то представлява нещо като своеобразен портал към други светове, откъдето влизат и излизат гигантски за нашите разбирания кораби с извънземни.

Уфолози предполагат, че именно по този начин в далечно минало в нашата Слънчева система е била докарана в близост до Земята Луната.

Според друга версия Слънцето представлява за междугалактическите кораби зареждаща станция – предполага се, че извънземните може би използват слънчевата плазма като гориво за корабите си.

И ето, поредният кораб с извънземен произход бе засечен от космическите спътници SDO и SOHO.

На видеото се вижда как гигантско НЛО, около сто пъти надвишаващо размера на планетата ни, излита от Слънцето – сякаш се появява направо от огнената му магма.
Вижте и самите, шокиращи кадри: