Начало Новините днес Паякът идва за 3 минути, линейката за 43! Слагачите на Бойко! Абонатите...

Паякът идва за 3 минути, линейката за 43! Слагачите на Бойко! Абонатите на bTV и някои други абсурди…

Едва ли има друга държава в света, в която паяците да пристигат на 3-ата минута, за да вдигнат неправилно паркиран автомобил, а линейките на 43-ата минута от обаждането. Абсурд, достоен за Гинес!

Двама български пилоти загинаха, а пилотът на държавата се опитва да извлича PR от смъртта им.

А докато телата на офицерите Пламен Пантилеев и Стоян Неделчев още са топли, гибелни хора тровят ефира!

Довчерашните слагачи на Бойко се превъртяха около оста си с любезното съдействие на Венелин Петков, по-известен с наградата си Златния скункс.

Венелин може да е станал за резил, след като bTV пропусна да отрази кървавите атентати в Париж, защото… новинарските емисии били на запис. Но няма как да пропусне да предостави студиото на уж всички гледни точки на Татяна Дончева, Христо Иванов, Радан Кънев и генерал Атанасов. Нищо че изборният рейтинг на злощастното каре се побира точно в 1%.

До вчера Татяна Дончева жадно впиваше устни в Бойко, а докато беше правосъден министър Христо Иванов пълзеше на колене в кабинета му.

Днес, обаче двамата и колегите им от карето го играят опозиция и щедро изливат помия срещу държавата. Същата тази държава, която им осигури джакпот от депутатски и министерски постове и ги направи богати.

Издънките от карето така и не казват с какво те допринесоха за просперитета на държавата по времето, в което се кипреха във властта. Но и няма как слугите на Венелин Петков да пресекат ехидните им усмивки с неудобни въпроси.

Българският народ, обаче е умен! Колкото и да го подценяват няколко хлебарки, самопровъзгласилите се за политици.