Волен Сидеров с взривяващ коментар за Валери Симеонов и циганските сватби!

Надявам се Валери Симеонов да отиде да спре и циганските сватби, които тормозят хора на различни места в страната. А, ако се вторачим само в заведения на Слънчев бряг, е едностранно. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров по повод акциите на вицепремиера срещу шума по заведенията на морето в ефира на bTV.

Що се отнася до непрекъснатите скандали между Симеонов и министърката на туризма Николина Ангелкова Сидеров заяви, че не одобрява това.

“Не гледам добре на конфликт в правителството. Ние подкрепяме правителството и сме част от него. Симеонов и Ангелкова трябва да се разберат. Грешно е през медии и институции да се разправят членове на едно и също правителство. Ами какво си казват хората от страни – тия не могат да се разберат, а как ще управляват заедно.” Ние сме различни характери, но това не означава, че трябва да се очаква непрекъснато някакъв взрив, коментира напрежението коалиционните партньори в кабинета Сидеров и допълни, че има възможност мандатът да се доизкара.

Сидеров изтъкна, че след закона от страна на Обединени патриоти за закона за българския език, ще се внесат и закон за вероучението, закон за възрастните хора. Така, както се полага специална грижа за едни групи, така и за възрастните хора да се положи грижа, закон за концесиите за злато, за неща, които могат да повишат стандарта в България, обясни лидерът на “Атака”.

Антон Хекимян се опита да захапе Сидеров, като му обърна внимание, че в прессъбщението за закона за българския език има няколко правописни грешки. “А вие изрядни ли сте в сайта? Внушили са ви, че може разговорът да мине с такива закачки тази сутрин. В телевизия Алфа ще започнем всеки текст да показваме на bTV. Приемете го като приятелски огън, контрира го Сидеров. Но после подчерта, че виновните за тези грешки ще бъдат наказани.

Управлението може без всеки, но не виждам в момента основание за такъв въпрос, отговори лидерът на “Атака” на въпрос на водещия може ли кабинетът без Валери Симеонов.

Що се отнася до отказа на Борисов да се срещне с президента на Македония Георге Иванов, Сидеров изтъкна, че не бива да се месим в работите на съседна държава. Аз бих предложил Северо-южно-източно-западна Македония, пошегува се Сидеров. Той обаче изтъкна, че е важно Балканите да са обединени и да вървят напред