Намериха красивата Силвия да виси вързана и обесена, а аутопсията шокира всички

Полицията в Словакия разследва изключително необичаен случай. 40-годишната Силвия е открита да виси обесена в дома си с въже, преметнато върху гаражната врата.

Майката на две деца била със залепени с тиксо устни, омотани ръце и крака, а върху главата й била поставена найлонова торба. По всичко личало, че става въпрос за зловещо убийство.

Аутопсията шокирала всички. Според патоанатомите жената си причинила всичко сама, имитирайки, по неизвестни причини, жестоко нападение.

“Аутопсията разкри, че става въпрос за самоубийство. Всички сме в шок и не можем да разберем защо го е направила. По нищо не личеше да има такива немерения”, казва нейният тъст, цитиран от словашките медии.

От полицията в Словакия също потвърждават това, но допълват, че все пак предстоят и още изследвания.

Силвия била намерена от съпруга си, който в този момент бил и с една от дъщерите им. Свалил я в паниката си от въжето и опитвал да я спаси, извикал и Бърза помощ, но вече било късно.


Съседи описват семейството като изключително задружно. Силвия и съпругът й неотдавно си отворили малко кафе, нямали и никакви финансови проблеми. Причината за самоубийството остава пълна загадка.