Сензационно разкритие! Американски астронавти са открили на Луната град от извънземни и доказват всичко с това ВИДЕО

Американските астронавти Нийл Армстронг и Едуин Олдрин кацат на Луната през 1969 година. След завърщването на мисията Аполо 11″ НАСА провежда пресконференция, записите от която стават известни едва сега.

Това съобщават световните медии и разкриват, че Нийл Армстронг още тогава разказва за гигантски НЛО, които преследвали кораба му в лунната орбита.

Освен това, уфолозите публикуват и засекретен преди запис, който според тях е направен от американските астронавти по време на кацането им на Луната. Привържениците на конспирационните теории предполагат, че е имало действително присъствие на извънземна цивилизация.

Видеото показва странните съоръжения на извънземната раса. На записите се виждат сгради, построени на няколко нива от огромни каменни блокове и колони с големи врати и прозорци.

Армстронг и Олдрин изучават многоетажната сграда. Самото видео дава и представа за размерите й.
А днес уфолозите предполагат, че имаено тази среща с представителите на извънземна цивилизация слага край на по-нататъшните полети на Луната.

От своя страна от НАСА отричат оригиналността на записа. Но все пак съществуват множество фотографии на лунната повърхност, на които могат да бъдат забелязани построени от извънземните сгради.