Начало Новините днес Горещо разкритие за избягалия затворник Радослав Колев – брат му Христо прати...

Горещо разкритие за избягалия затворник Радослав Колев – брат му Христо прати ченгета на 20 места и…

Братът на беглеца от затвора Радослав Колев, който духна заедно с Владимир Пелов, е подал само за един час 20 сигнала за евентуалното местонахождение на убиеца, пише “Телеграф”.
Това разкриха криминалисти. По думите им позвъняванията Христо направил преди около седмица. Всички адреси до последния били проверени едновременно, но от Радослав нямало и следа. Нямало никакви индикации да е бил там.

Христо бил извикан на разпит в СДВР, за да даде повече информация за брат си. Той обаче изглеждал видимо неадекватен, споделиха ченгета. Единственото, което успял да обясни, е, че в деня на бягството на Радослав и Пелов той занесъл на брат си бързовар. Това станало във времето, определено за получаване на електрически електроуреди. Категорично заявил, че не е знаел за бягството научил по-късно от медиите.

Бащата на Колев – Ангел, пък коментира, че най-вероятно синът му е духнал в чужбина. Мъжът призна още, че се е провалил като родител.

Една от водещите версии по издирването на 27-годишния Радослав Колев е, че е убит и закопан някъде от Владимир Пелов, тъй като му пречел в укриването. Заради това вече втора седмица екипи на полицията търсят младия мъж под дърво и камък, но до момента без резултат.