Бащата на Меган Маркъл направи шокиращи признания за принц Хари, Брекзит и Тръмп

Томас Маркъл се разплакал, докато гледал на миниатюрен телевизор в калифорнийско заведение как дъщеря му Меган се жени за принц Хари в Англия. Той призна това в първото си интервю след като отказа да присъства на събитието.

73-годишният американец изрази огромното си съжаление, че сърдечна операция му попречила да съпроводи Меган до жениха й в Уиндзор.

Сред най-любопитните неща, споделени от Томас Маркъл, е разговорът с Хари, който поискал ръката на дъщеря му по телефона през декември миналата година.

“Казах му: “Ако си джентълмен, обещай, че никога няма да вдигнеш ръка срещу дъщеря ми, и тогава, естествено, ще получиш разрешението ми”, обясни Томас Маркъл пред известния водещ Пиърс Морган, който разкри, че гостът му е получил за интервюто “няколко хиляди паунда”.

Според Томас Маркъл неговият зет Хари му признал по телефона, че подкрепя “експеримента с Брекзит”, а за президента на САЩ Доналд Тръмп казал, че милиардерът “трябва да получи шанс”.

От кралското семейство отказаха да коментират твърденията на Томас Маркъл за пристрастията на Хари. Членовете му не гласуват и от тях се изисква да остават политически неутрални.