Начало Новините днес Брутален арест в София! Ченгета свалиха младеж от автобус и го повалиха...

Брутален арест в София! Ченгета свалиха младеж от автобус и го повалиха на земята (ВИДЕО)

Брутален арест извършиха полицаи тази сутрин в столицата. Случайни очевидци са заснели задържането на младеж.
От кадрите се вижда, че той е на земята, обграден от още няколко души и контрольори. Вероятно е свален от градския транспорт поради липса на билет или арогантно поведение, предполагат потребители в мрежата.

Млад мъж бе наказан с белезници и поваляне по очи на земята на софийска спирка.

Видео как двама полицаи са притиснали младия мъж и го закопчават се появи в социалната мрежа Facebook.

Случката се разиграва близо до трамвайна спирка, в района на метростанция “Западен парк”, съобщи потребител на Facebook. Той е озаглавил видеото си: “Билети и карти за проверка”.

“За един билет!”, чува се мъж, който се възмущава зад кадър.

“Хората на спирката, станали свидетели на цялата ситуация твърдяха, че е задари билет. Това се и чува в клипа. Каква точно е предисторията – не мога да ви кажа, започнах записа веднага след като видях случващото се”, пише Атанас Янакиев.

Клипът, публикуван от него, е получил над 600 реакции и е споделен над 100 пъти само за час. Коментарите са над 200, в които хората се възмущават от тежкото наказание.

“Това момче е от Люлин. Казва се Дидо и има епилепсия и въобще не е добре, получава постоянно припадъци”, пише в един от тях.

Според информация на Dnes.bg младежът е арестуван, защото е псувал и обиждал полицаите.

“Опасен гратисчия”, иронизира друг, а трети пита дали ако момчето беше син на някой от полицаите, щяха да се отнесат така с него. “Позор за българската полиция”, заключава жена в коментара си.

“За милиони няма закони, за кокошка няма прошка…”, обобщава друг коментар.

“Убийците са на свобода, а те тръгнали да се правят на велики на момче без билет”, допълва трети.

Има и защитници на акцията.

“Правилно! Няма да плащаме всички останали като попове, а други да са големи тарикати. Винаги съм се изумявал как редовни пътници защитават нередовни от контролите”, пише потребител.