Къдрокосата любовница на Пламен Галев джитка с “Порше” за 160 бона, дупничани цъкат с език след колата (СНИМКА)

Колата е купена най- вероятно чрез фирма и не се води на името на Юлияна. Цената на такава кола според справка в специализирани авто сайтове е около 80 000 евро – чисто нова. Втора ръка върви 80 000 лева, пише “Вяра”.

Галев има безброй фирми на свое име и на негови приятели. По сметките на фирмите на Пламен Галев разследващите намериха милиони левове.

Тъмносиньото „Порше” на Юлияна на паркинг пред блока й. Видно е, че на мястото има и нейна охрана.

Както е известно, Пламен Галев и аверът му Ангел Христов успяха да се измъкнат от разследване за пране на пари за около 35 млн. лн. Срещу тях приключи мегаразследване още 2016 г., което завърши с извода „не са участвали в престъпна група и няма доказателства, че са изправи 35,5 млн. лв.”. Това е определение и на Специалзирания наказателен съд.

Бившите барети Галев и Христов, които бяха кандидати за депутати, излязоха от водата сухи, а обвиненията за пране на пари бяха повдигнати задочно през юни 2012 г., когато двамата избягаха от страната заради присъда като  ръководители на организирана престъпна група за рекет и изнудване, която излезе на 15 май 2012 г. Пламен Галев и Ангел Христов трябваше да лежат 5 години в затвора.

Галев строи и дворец за Юлияна в центъра на Дупница. Макар да са налети само основите, си личи, че къщата ще е грандиозна. По проект, според информационната табела, ще има подземен паркинг и басейн.

Дупничани пък цъкат с език след колата на Юлияна. Моделът комбинира за първи път дизел със системата за задвижване на четирите колела. Консумацията на гориво е свалена с литър и вече е 6.7 л/100 км. Цялата гама на „Панамера“ използва нова осемстепенна автоматична трансмисия, която намалява времето за превключване на предавките с 25 на сто и е по-ефективна. В същото време фаровете използват 64 светодиода, така че да осигуряват шофиране на дълги, дори когато има насрещен трафик. Преработената форма на задната врата също има отношение към по-хармоничното излъчване на лимузината.

Мултимедията пък може да разчита на интернет връзка от монтирана в колата SIM карта, като предлага редица уеб базирани услуги – новини, сервизна информация, справки, достъп до платформи за музика и т.н. В средата на арматурното табли присъства хронограф, отдаващ почит на култовия модел „Порше“ 356А.