Начало Свободно време Резил! Кичка Бодурова си кълчи българския с английски думи, а дъщеря ѝ...

Резил! Кичка Бодурова си кълчи българския с английски думи, а дъщеря ѝ иска преводач, за да се обясни за голите си снимки 18+

Кичка Бодурова е забравила да говори български език. Това поне стана ясно от интервюто, която тя даде в предаването на Гала по Нова телевизия.

Тя е в България с дъщеря си Кристи и двете почиват в Слънчев бряг. Оказа се, че Кристи говори много слабо български и се наложи в студиото да присъства и преводач от английски. Самата Кичка, обаче, заместваше български думи с английски, говореше с подчертан акцент и често бъркаше словореда.

Независимо от всичко, певицата разказа как дъщеря й обичала българското.

“Много обича, когато има… дей оф, почивен ден, да ходим на български ресторант”, обясни тя и после разкри колко много е пазела дъщеря си, за да й се случи нещо в Лас Вегас.

“Била съм като орлица за нея, не като орлица, със сто крила, бих искала да й се извиня за тов

Лас Вегас е много опасен град, в тинейджърските години момичетата могат да станат проститутки, може детето да се подхлъзне. Казала съм й дори така – ако човек избере да умре, никой не може да помогне”, разкри Кичка Бодурова. Тя проговори и за провокативните снимки на дъщеря си:

“За провокативните снимки – тогава имаха вина българи, които не бяха особено добри хора, тя беше млада, сега учи, с приятеля си е от 16-годишна, това й е първото дете”, призна Кичка Бодурова.

Дъщеря й Кристи също разказа как се е стигнало до фотосесиите: “Много ми се подиграваха, докато растях, много ме обиждаха с имена, прякори. Станах модел на татуировки, това е специфично, това е хоби за мен, не е нещо, което е било моя амбиция, но ми помогна много за моята самоувереност. Разбира се, имаше и много негативизъм, но и получих подкрепа. Смятам догодина да спра да съм вече модел, но това тогава беше позитивна стъпка в моя живот.”