Лили Иванова напуска дома си, заплита се нова загадка покрай живота на примата!

Лили Иванова прави пълна промяна на апартамента си в центъра на София и вече се е изнесла напълно от дома си. Желанието на примата на родната поп музика е не само да освежи интериора, но и да промени цялостно вида му, като за целта няма да жали нито средства, нито време, пише в. “ШОУ”.

Певицата е наела цяла бригада майстори, които са готови да изпълнят всяка нейна прищявка и изискване. В цялата картинка обаче изплува огромна загадка.

А съседите й все още са в недоумение къде ще живее тя по време на цялата тази опустошителна ремонтна дейност. Освен това вече са притеснени за собственото си спокойствие и тишина предвид целодневното тропане, къртене и пробиване с бормашини, което се чува от дома на изпълнителката.

Засега остава пълна мистерия къде ще се приюти Лили Иванова, докато домът й стане отново годен за живеене. Дори съседите й не знаят, въпреки че предполагат тя да е в близост до дома си, за да има как да следи изкъсо всяко действие на майсторите.

Добре известно е, че примата е стриктен перфекционист и обича всеки детайл да е максимално изпипан. И е такава не само на сцената, но най-вече в живота си, където никой и нищо не е в състояние да промени обичайния й режим.

Тъй като ремонтът в резиденцията на Лили Иванова няма да продължи седмица или две, а поне месец-два, Лили Иванова със сигурност е намерила оптималното решение за себе си. Едва ли ще гостува толкова дълго на свои приятели. Едва ли ще остане и на хотел. Близки до звездата издават пред народното издание, че по време на ремонтите певицата ще се отдаде на пълен релакс край морето, но не родното. Тя ще си направи голяма почивка на екзотични дестинации, а когато се върне, ще освети още веднъж подновения си дом.

От скорошно тиражирани информации пък става ясно, че Лили е отказала да пее на лятната сватба на Деси Банова и Росен Плевнелиев, без да изтъква конкретни причини. Говори се, че примата недолюбва президента още от времето на неговия мандат, така че морският й релакс сега, покрай развихрилия се ремонт, май идва точно навреме.