Начало Новините днес Собствениците на столичен мол се оляха с шегите! “Май ни смятат за...

Собствениците на столичен мол се оляха с шегите! “Май ни смятат за току-що паднали от палмата с банани”, гневи се софиянци (СНИМКИ/ВИДЕО)

Явно новите собственици от ЮАР на столичния мол „Парадайс” ни смятат за хора, току-що паднали от палмата с банани, след като са облепили целия мол с лозунги като от едно време и в същото време паркингът е под вода. С тези гневни думи се обърна към медиите гневен гражданин, останал потресен от предупредителните надписи по вратите на големия търговски център.

Той е изпратил и снимки на въпросните предупредителни стикери, които, меко казано, са повече от безумни. Въпреки че собствениците са решили да се погрижат за безопасността на всички посетители, влагайки чувство за хумор, явно са останали недоразбрани от голяма част от хората.

Единият от надписите призовава „Пазете децата си. Особено ако са ваши”.

А другият призовава всички да внимават с гравитацията, защото тя не е простила на никого.

И след недоразбраните шеги идва безхаберието, което се случва в подлеза на мола. Който е наводнен от проливния дъжд. На едно от клипчетата, изпратени от читателя ни, се вижда, че преминаването през паркинга става най-лесно, когато някой те носи на конче.