Шокиращи разкрития за “крехкия” свиреп убиец Теньо! Килърът на 19-годишната Ивета взе необичайно решение! (СНИМКИ)

27-годишният Теньо Енчев, който уби по брутален начин 19-годишната Ивета, днес изненадващо обяви пред Бургаския окръжен съд, че не иска да излезе на свобода, а да остане в ареста. Това е безкрайно необичайно. Далеч по-свирепи убийци са имали наглостта да искат да бъдат пускани под домашен арест или дори под гаранция, докато Теньо смирено наведе глава и се примири, че ще  прекара следващите месеци в следствения арест.

Сега обаче станаха ясни причините за решението му. Те бяха разкрити от негови близки, които са шокирани от десетките смъртни заплахи, залели профила му в социалната мрежа Фейсбук.

„Убиец, мри, мри в затвора!“, „Убиец, дано нямаш покой, нито на този свят, нито на онзи“, „Смърт! Режете го парче по парче този боклук, оставил детето си без майка и родители без дъщеря“, „Кой си ти да отнемаш живот, парцал скапан“.

В този дух са коментарите във фейсбук профила на Теньо.

В ареста той със сигурност ще получи известен покой, но какво ще се случи, когато бъде преместен в затвора, в крилото на най-свирепите престъпници – може само да гадаем.

Теньо е с крехка фигура, висок е неповече от 1,60 метра и тежи най-много 70 кг. Със сигурност зад решетките няма да се чувства никак защитен, а се очертава да прекара там дълго време.

Наблюдаващият прокурор Елгина Чалъмова промени обвинението му и ще го съди с искане за доживотна присъда или доживотна без право на промяна.