Странна контузия: Удар в главата превърна жена в нимфоманка, сменя мъжете като носни кърпички, а любовникът ѝ доволен (СНИМКИ) 

Ники била нормална майка със стандартно семейство. Двамата със съпруга й имали син, Фреди, и живеели мирно в продължение на седем години. За секса с други мъже момичето не можело и да мисли.

Но един ден се случи нещо, което развалило отношенията на Ники с мъжа й, и след това напълно променило живота й. Момичето паднало и ударило главата си върху метален стълб. Травмата била сериозна и дори й причинила антероградна амнезия. Скоро семейството се разпаднало.

Снимка © Sotsseti. Ники и Марк
Снимка © Sotsseti. Ники и Марк

 

Тогава Ники осъзнала, че има ново и много силно желание –  да прави секс с различни хора. Тя не можела да се въздържа. Запознавала се с партньорите си в различни приложения, например в “Tinder”.

“Имах връзка седем години. Обичах съпруга си и никога не съм и помисляла да спя с някой друг. Нашата раздяла обаче ми даде шанс за по-приключенски сексуален живот”, споделя Ники.

 

Снимка © Социална мрежа
Снимка © Социална мрежа

С 32-годишния мениджър Марк Госдън Ники също започва отношения в социалните мрежи. След това си направили няколко срещи и осъзнали, че искат нещо повече. Те “официално” започнали да излизат. Момичето все още не искало да спира безразборния секс. Споделила това на Марк, който проявил разбиране.

 

Снимка © Социална мрежа
Снимка © Социална мрежа

“Животът е много по-добър, когато сте доволни от секса. Сексът с един човек може да стане рутина. Да знам, че мога да имам страстна вечер с някого, след което мога да се върна при приятеля си без страх, е сбъдната мечта”, лети от щастие Ники Пиграм.

Снимка © Социална мрежа
Снимка © Социална мрежа

Сега двойката е в свободни взаимоотношения: правят секс с различни партньори и не смятат, че е погрешно. Първият мъж, с който Ники е правила секс е нейният бивш съпруг. На сина си не разказва какви ги върши между завивките, но вече го е просветлила, че има и други взаимоотношения освен моногамните.

Снимка © Социална мрежа
Снимка © Социална мрежа

“Не искам Фреди да мисли, че моногамията е единственият вариант. <…> С Марк се обичаме повече от всякога и ще живеем така, докато го смятаме за правилно”, категорична е Ники Пиграм.

 

Снимка © Социална мрежа