Начало Свободно време Огромен НЛО изкриви пространството до МКС и показа портал към друг свят...

Огромен НЛО изкриви пространството до МКС и показа портал към друг свят (ВИДЕО) 

Уфолозите предоставиха видео материал, който демонстрира как огромно НЛО, намиращо се в пределите на видимост на Международната космическа станция, изкривява структурата на облаците на ниската околоземна орбита, което много прилича на образуването на “дупка” към друг свят.
Такива портали, както виждаме, пишат изследователите, има не само на Земята, но и в Космоса, по-специално в орбитата на нашата планета. Любителите на конспирациите от своя страна, уверяват, че служителите на НАСА се интересуват още от 2015 г. от тази тема, като я изследват с чисто научна и дори практическа цел, тъй като чрез такива дупки, тунели в пространството, е възможно в бъдещето да се пътува във Вселената, преодолявайки немислими разстояния за няколко дни или месеци.

Напоследък някои световни издания пишеха за плановете на НАСА за космически пътувания с много по-бърза скорост, отколкото скоростта на светлината, и тази информация предизвика определен резонанс в мрежата. Не всички потребители на интернет вярват, че това е реално постижимо за американските учени и изследователи и като цяло за земните жители в момента. Въпреки това, почти всички, които се интересуват от пътуване в космоса, вярват, че извънземните се движат в пространството и времето е чрез подобни начини, тъй като дори огромната скоростта на светлината в нашия физически свят е твърде малка, за да се преодолеят невъобразими междузвездни разстояния.