Начало Новините днес Попаднаха на грешния човек! Нагли крадци на коли се опитаха да отмъкнат...

Попаднаха на грешния човек! Нагли крадци на коли се опитаха да отмъкнат луксозен BMW от собственика му, вижте какво се случи (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Крадци на коли избраха погрешната мишена, когато се опитаха да отмъкнат колата на полицай, който в момента на инцидента не е на работа, информира “Дейли Мейл”. Записът от камерите за видеонаблюдение показва, че полицаят от Чикаго, който не е в служба, седи в черен джип BMW, когато изведнъж двама мъже с качулки отварят вратата на автомобила и насочват оръжие срещу него.
Полицаят, обаче, за изненада на крадците, незабавно излиза от колата като изважда оръжието си и започва да стреля. Служителят на реда открива огън по бандита, който е в кола, докато другият обирджия също излиза навън и отговаря на стрелбата.

Полицаят при стрелбата застава зад бял джип, а нападателите решават, че най-добре за живота им ще е да изчезнат по най-бързия начин като се опитват да се отдалечат от мястото.

Служителят на реда ги преследва като продължава да стреля, докато крадците на коли бягат, но те все пак успяват да се вмъкнат в кола, която ги чакала наблизо.

Никой не е бил ранен по време на престрелката.

Инцидентът се случил точно пред бръснарница, където мъжът с джипа планирал да се подстриже.

Няма информация дали полицията е успяла да арестува бандитите.