Начало Новините днес Ужасяващи КАДРИ: Отвеждат 6-годишна шаферка на сватба, за да я изнасилят и...

Ужасяващи КАДРИ: Отвеждат 6-годишна шаферка на сватба, за да я изнасилят и убият 

Ужасяващ момент е запечатан от камера за наблюдение. На кадрите се вижда как мъж отвежда 6-годишно момиченце по тъмна улица, за да го изнасили и убие. Момиченцето е било отвлечено от сватба, провеждала се до град Гуалиро в Индия. Тялото на детето било намерено в гориста местност малко по-късно. Лицето му е било обезобразено.

На кадрите от камерата се вижда как мъж води момиченцето за ръка по пуста улица около 23:30 часа в четвъртък. В един момент детето се опитва да избяга. Мъжът обаче изкрещява, детето се връща при него и двамата се губят от обсега на обектива. По-късно камерите засичат как мъжът се връща сам около 02:30 часа.

Родителите на момичето веднага вдигнали тревога, след като забелязали, че детето им го няма на мястото на провеждането на празненството.

Полицията веднага започнала издирване в района на сватбата. Търсенето продължило цяла нощ и в крайна сметка тялото на момиченцето било намерено на около 500 метра от мястото на празненството.

Служител на фирмата за кетъринг, обслужвала сватбата, е бил арестуван въз основа на записите от камерата. В момента заподозряният се разпитва.

В доклада от аутопсията се казва, че лицето на детето е било обезобразено чрез удари с голям камък.

“Нашият екип огледа мястото на убийството заедно с експерти по съдебна медицина. След огледа стана ясно, че детето е било подложено на жестока секс атака. Престъпникът е използвал голям камък, за да смаже лицето му и да го убие. В момента заподозряният е служител на кетъринговата компания. В момента го разпитваме за подробности”, каза представител на местната полиция.