Джизъса бесен! Имал пари, не го издържала Гери-Никол

Благой Георгиев е бесен на жълтите медии, заради слуховете по негов адрес от последните дни. Той публикува във Facebook снимка на статия във вестник, в която се твърди, че той спи с  Гери-Никол за пари. Според статията, той бил фалирал и разчитал на младата изпълнителка да го издържа.

Футболистът обаче категорично отрече да има нещо вярно в това и се закани да съди жълтата преса.

На поста си във Facebook той написа: “Няма да позволя за в бъдеще с името ми да се спекулира, няма да позволя на някакви драскачи да петнят името ми. Какво ли не съм прочел за себе си, на какво ли не съм се нагледал- изкарваха ме пияница, безотговорен, бил съм фалирал и ме издържали гаджетата ми. Напротив, радвам се на добро здраве и отлична спортна форма, сам изкарвам парите си и ги харча както намеря за добре. И да се знае – в близките дни адвокатите ми ще внесат в съда искове срещу няколко вестника, защото и моето търпение има граници. Защото и аз, като всеки нормален човек имам чест и достойнство, които смятам да защитя”.

Слуховете за връзка между Благо и Гери тръгнаха преди 2-3 месеца, тъй като той посещаваше доста от участията й в предавания и дискотеки.

Вчера футболистът качи снимка в Instagram с актьора Мариян Вълев в Свети Влас. Там в момента се снима сериала “Ускорение”. Благо остави феновете да се чудят дали няма да има някаква епизодична роля или просто е на почивка там и случайно е попаднал на актьора, известен с ролята си на Куката в “Под прикритие”.