Новият мъж до Антония Петрова! И бъдещ татко…”Работят”

Антония Петрова отново каза “Да”. Този път “Мис България” 2009 тайно се омъжи в Гърция на 17 юни. Настоящият й съпруг е българин – бизнесменът Ивайло Батинков.

Новото семейство даде интервю пред Love style, в което покават ексклузивни снимки от тайната си гръцка сватба в Порто Елея.

Двамата се срещат за първи път на 17 март и решават да отпразнуват тримесечното си запознанство със сватба.

“39 години съм търсил жена като Антония и когато я намерих, реших да не губя време”, категоричен е Ивайло Батинков, който по изключително забавен начин се запознал с жена си.

Той отишъл в заведение, където тя много обича да ходи. И двамата имали резервация. Тя със свои приятелки, а той – със свои приятели.

“Да, но ни бяха дублирали местата. Заради това цяла вечер стояхме един до друг и се заговорихме. Живеем заедно от втория ден. Щяхме да го направим още в първия, но на него му се наложи да замине на планирана командировка, която не можа да отложи. Интересното е, че още тогава и двамата заговорихме за сватба. Наистина любовта ни беше от пръв поглед и веднага усетихме пеперудите в стомаха” – откровена е Антония.

А Ивайло признава, че когато тя излязла за малко, той споделил на своите приятели: “На тази жена искам да й предложа брак веднага! В първия ни разговор си казахме много съкровени неща, които винаги съм искал да чуя от една жена”.

Влюбените няма да се венчаят в църква, но ще имат още едно тържество след около месец в София. То ще е на басейн и на него ще поканят приятели, които не успяха да отидат в Гърция, както и бизнес партньори. Освен това ще си направят още един ритуал, който и двамата с Иво харесват, но пазят в тайна.

Те вече мечтаят и за бебе.

“Работим за това, като всяко младо семейство искаме да имаме деца. Дай боже, да ни се случи в най-скоро време”, признава Ивайло, който е категоричен, че не е бил женен преди това и няма наследници, както се изписа навсякъде по медиите.