Потресаващи разкрития за зверското нощно меле в София: Щерката на млекарския бос на „Пършевица“ окървави Околовръстното

Щерката на шефа на „Пършевица“ Димитър Зоров – Силвия, е младата жена, която отнесе двама чистачи с лъскавия си джип на Околовръстното шосе в столицата, за което писахме.

Както медията ни съобщи кървавият инцидент стана вчера през нощта.

24-годишната дъщеря на млекарския бос управлявала лъскав „Мерцедес GL ANG”. Първо помела два камиона на „Чистота“, след това и двама мъже, които миели шосето с маркучи. Новината бе потвърдена от МВР.

Половин час след полунощ Силвия шофирала по Околовръстното шосе в посока „Черни връх“. Не успяла да овладее мощното возило и се забила челно в камион на „Чистота“, след което одрала втори и помела двамата чистачи.

На мястото незабавно били извикани няколко пожарни, линейки и служители на гражданска защита.

Зорова била тествана с дрегер, който не отчел нито алкохол, нито дрога в кръвта й, пише в. „Телеграф“.

Каква е причината за инцидента, тепърва ще се изяснява в разследване, обясниха от столичния КАТ.

Една от версиите е, че млекарската дъщеря е карала с превишена скорост, но все още не са готови експертизите за причините, довели до жестокото меле.

Единият ранен е на 57 години. Мъжът е в критично състояние, между живота и смъртта. Има фрактура на шест ребра и е с опасност за живота, обясниха от „Пирогов“. Другият служител на „Чистота“ е на 40 годни. Той е бил откаран във ВМА и е с травматичен шок. Животът му не е в опасност, обясниха от лечебното заведение.

Самата Силвия Зорова не е пострадала тежко, но е изпаднала в шок, коментираха свидетели на зверското автомеле.