Вижте бългърската двойничка на Мелания Тръмп

Емилия се оказа истинска двойничка на Мелания Тръмп. В последно време поп фолк дивата все повече прилича на първата дама на САЩ.

Преди дни хитовата изпълнителка си пусна кадър в социалната мрежа. Приличат ли си Емилия и първата дама Мелания Тръмп?!

На нея феновете й откриха поразителна прилика със съпругата на Доналд Тръмп. И не спряха комплиментите под снимката на певицата.

Мнозина я поздравяваха, че приликата с Мелания Тръмп наистина е огромна. Други обаче бяха на коренно противоположното мнение. Според тях бившата на хазартния бос Коко Динев е състарена, затова има такава прилика с третата съпруга на господаря на Белиья дом.

„След това, което преживя, е нормално да не изглежда в топ форма, оставете жената на мира”,защитават я нейните фенове. Според запознати Емилия продължава все още да е психически нестабилна. Припомняме, че поп фолк дивата отказа участията си заради кошмара, който сполетя нея и гаджето й Жорж Башур. При катастрофа загина синът на приятеля й Фери Башур.

19-годишното момче управляваше мощното возило и на магистрала „Тракия” колата се преобърна. Той пострада най-много като получи черепно-мозъчна травма.

Въпреки бързата намеса на лекарите той успя да излезе от комата, но не можа да преживее тежките наранявания и почина. Мъката по загубата на семейството му е огромна. Заради това и певицата Емилия все още не може да излезе от тежкото си душевно състояние.