Стана ясно кои “звезди” ще живеят под един покрив във „Вип Брадър” през този сезон

Алисия и Николета Лозанова под един покрив във Вип Брадър?!

Николета Лозанова и Алисия може да са заедно във Вип Брадър. Двете врагини могат да се окажат под един покрив в най-известната Къща на България. Продуцентите на скандалджийското шоу винаги търсят цирка и с участието на двечките той ще е пълен.

Във всеки сезон на телевизионният формат винаги има по един представител на поп фолка. Според опциите в новия сезон това ще бъде певицата Алисия.

Изпълнителката от Вакарел е сред най-интересните певици. Към фолкаджийката не спират да валят оферти от различни формати и телевизионни предавания, като тя отказва на повечето от тях.

За поп фолк дивата винаги е писано, че влиза в Къщата на Вип Брадър, но досега това не се е случвало. От известно време Алисия е променила мнението си за шоуто и го намира за доста забавно. Затова нищо чудно да приеме офертата.

Само че непременно ще постави условия, като да го напусне преждевременно или ако преди това бъде изгонена от зрителите.

Алисия най-вероятно ще дели един покрив с вечната си врагиня Николета Лозанова. Двете не спират да си менкат мъжете. След като бе гадже четири години с Ники Михайлов с днешна дата той отново е стария нов любовник на Николета.

Сега двамата прекарват повече време заедно в Кипър, като НиЛо се връща в България само за реклами и фотосесии.

Алисия роди син на Валери Божинов. Николета го направи свой мъж и го дари с дъщеричка, а след това двамата се разделиха.

Продуцентите на шоуто са царе на подбора. Ако вкарат и двете-Алисия и Николета във ВИП Брадър, това ще гарантира висок рейтинг на шоуто и голям зрителски интерес.