След трагичната смърт на доведения си син Емилия съобщи важна новина и сподели потресаващи СНИМКИ 

Малко повече от месец, след като обяви, че се оттегля от сцената заради катастрофата, при която загина синът Феди на годеника й Жорж Башур, Емилия взе ново важно решение, касаещо професионалния й живот.

Певицата реши да поднови участията си.

За първи път след фаталния инцидент, изпълнителката на „По-силна ставам“ ще даде тон за песен пред феновете си в Бургас този петък.

„Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина. Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет – Boston University и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго…Няма отговор на въпроса: Защо? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос”, написа Емилия в социалните мрежи дни след трагедията.

Припомняме, че Феси почина при тежък инцидент на магистрала „Тракия“. В колата по време на катастрофата били и певицата и Жорж Башур, които се разминаха с леки наранявания.

В личния си фейсбук профил певицата сподели публикация на годеника си, на която се вижда тъжната вест, отбелязваща 40 дни от смъртта на момчето.