Дрогата съвсем превзема София! След наркоманите в скъпи коли, които правят катастрофа след катастрофа, сега опиатите плъзнаха и в…

Наркомани в скъпи коли и таксита правят катастрофа след катастрофа. Наркотиците се превръщат в ужасен тумор, който задушава София.

Шокираща статистика от последната седмица показва, че в този период по улиците на града са били спрени 70 шофьори с положителни проби за дрога.

Рано тази сутрин наш читател се свърза с медията ни, за да разкаже на какви ужасяващи гледки се е натъкнал именно свързани с дрогата в София.

Публикуваме сигнала му без редакторска намеса:

„Дрогата отдавна е превзела София! Аз съм всяка вечер в някоя градинка или сам или с приятели. Навсякъде се пуши трева и смърди ужасно.

Летата в градинката на „Кристал“ и пред Народния театър (градската градина) в два часа през нощта не можеш да се разминеш и така до сутринта абсолютно всеки ден.

В Борисова градина е същото и всичко се друса на поразия, макар, че има камери навсякъде, но властите изобщо не ги интересува, просто гледат да си минат обхода и това е.

На църквата „Свети Седмочисленици“ и в ,,градинката на покойника” – градина Чайка, е същото.

Да не говорим какво е вечер по клубовете…. изобщо дори не ми се мисли! Няма понеделник, няма вторник – всяка нощ е това!“.