Фризьорът на Деси Радева с уникални разкрития за първата дама (СНИМКИ)

Топ-коафьорът Любен Николов е фризьорът на първата дама Десислава Радева, както и на много български звезди и дипломати. Пред bTV той разказа как се стигнало до промяната във визията ѝ.

Коафьорът сподели, че не се е притеснил от новината, че ще прави косата на първата дама. Бил развълнуван от тази възможност “Тя ме избра. Една моя приятелка ме препоръча, каза: “Имам много добър коафьор, искаш ли да пробваш”, защото, както знаем, тя беше с червена коса и трябваше по някакъв начин да се промени това нещо”, каза той.

Той каза още, че решението за промяната в цвета на косата ѝ било негово: „Тя ми каза: „Любо, прави каквото решиш. Оставям се в твоите ръце“.

Относно това дали трябва да се съобразява с определени изисквания за визията на жената на президента той коментира: „Винаги е имало протокол. Правим това, което е нужно“.

„Тя има страхотно чувство за хумор. Влиза в салона, поздравява всички. Винаги има някой, който иска да се снима с нея. Интересното е, че повечето са деца“, допълни Николов.

За модните тенденции в прическите на дамите Любен Николов казва, че на мода се връщат каретата и късите коси.