Начало Свободно време 20-годишна красавица пилот покорява Инстаграм с красиви пейзажи! И не само с...

20-годишна красавица пилот покорява Инстаграм с красиви пейзажи! И не само с тях (СНИМКИ) 

20-годишна красавица от Нова Зеландия провежда екскурзионни турове, съчетавайки приятното с полезното. Ейми Бърн лети над действащите вулкани на страната от 16 годишна. От тогава не спира да качва в Инстаграм спиращи дъха фотографии от пилотската кабина.

Но не само живописните пейзажи привличат вниманието на над 19 000 потребители от целия свят, пише Daily Star.

Фото © Instagram/aimeburn
Фото © Instagram/aimeburn
Русокосата красавица се влюбва в самолетите на 12-годишна възраст, когато за първи път чува звука на двигателя. А след това се заклела, че един ден ще седне зад щурвала.

Сега Ейми се стреми да докаже на последователите си в мрежата, че пилот може да стане всеки, без значение дали е мъж, или жена.

Фото © Instagram/aimeburn
Фото © Instagram/aimeburn
“Мисля, че съм наследила гените на баща си, който бе обсебен от колите. От тук е и тази любов към двигателите, автомобилите и самолетите. За мен това не е работа. Просто правя това, което обичам. Времето около планините бързо се променя, затова и всеки полет е непотворим”, споделя хубавицата.
Фото © Instagram/aimeburn
“Каквото и да правите в живота си, особено когато става въпрос за работата ви, убедете си, че това ви прави щастливи”, съветва последователите си младата жена.

Фото © Instagram/aimeburn