Дарина Павлова по бански без фотошоп (СНИМКИ)

Истината за „безупречната“ фигура на Дарина Павлова лъсна. Необработена снимка на вдовицата на боса на „Мултигруп“ Илия Павлов взривиха мрежата. На фотоса фигурата на бизнесдамата не само не е стройна, но и клони към затлъстяване, пише “Галерия.

Дарина позира с коктейл в ръка, облечена с черен бански, полегнала на шезлонг. Мадам „Мулти“ очевидно се е опитала да скрие наедрялата си фигура, но ако се вгледате, ще видите голата истина. А именно – пухкави паласки и набръчкани тлъстинки в областта на корема, целулит и прочие „бъгове на тялото“.

Всъщност, тези несъвършенства са съвсем естествени за всяка жена на възрастта на Павлова. Дарина обаче всячески се опитва да избяга от своите 55 години, дори с цената на фотошопа, превърнал се в неин пръв приятел.

И за да не бъдем голословни, за сравнение прилагаме и няколко снимки на Веселата вдовица, които със сигурност са обработвани допълнително.

Както е известно, Павлова не щади средства за поддържане на външния си вид. Тя ползва услугите на най-добрите пластични хирурзи в света, редовно се подлага на липосукция, лифтинг и различни иновативни терапии за подмладяване.

А младите си любовници ползва като „помощни средства“ в борбата срещу стареенето. Въпреки всички тези усилия, възрастта безмилостно си казва думата.