Всички край мен хванаха вируса, само аз удържах фронта! И как иначе – тази смес ме пази по-добре от лекарство!

С настъпването на студеното време всички около нас започват да се разболяват от  настинки  и вируси . За да не ги хванете и вие, ще ви разкрием една прекрасна и вкусна смес за имунитет , приготвена само от натурални продукти .

Нуждаете се само от джинджифил, лимон и мед. Те са в състояние не само да ви защитят срещу настинки, но също така и подобряват имунитета на целия организъм.

Това естествено средство повишава жизнеността, дава сила за психическа и физическа работа. Невероятно, но то също е чудесен  инструмент за намаляване на теглото . Истински еликсир на здравето!

Витаминозна смес за имунитет

СЪСТАВКИ

120 гр. корен от джинджифил
4 лимона
150 мл мед

ПРИГОТВЯНЕ

Обелете джинджифила и го настържете. Поставете в купа. Обелете кората на лимоните, а след това ги нарежете на кубчета. Сложете в купата при джинджифила.смлян джинджифил

Смелете всичко с пасатор. Уверете се, че сте разбъркали всичко равномерно.джинджифил

Изсипете в съда и меда.

Може да се добави и малко повече, в зависимост от вашите предпочитания и вкус.течен медПрехвърлете сместа в удобен буркан и го съхранявайте в хладилник. Чудната смес е готова!мед и джинджифил

 

Яжте от това  естествено лекарство  по една супена лъжица на ден. Това значително ще подобри вашето здраве и ще ви даде сили да се преборите с настинки и инфекции.  Вкусната смес може да се добави и в чая – той ще бъде ароматен и ще запази полезните си свойства.