Поставете дланите си във вода и разберете, дали имате проблеми със сърцето, преди да е станало късно!

Днес ще разгледаме работата на сърцето. Една проста, самостоятелна процедура ще ви помогне да научите много за здравословното състояние.
Преди да се запишете за широк кръг от лекари, направете няколко теста, за да разберете причината за заболяването, опитайте се да се диагностицирате.

Може би резултатите от изследването ще ви помогнат да разберете кои органи не са в ред и с какво трябва да бъдат лекувани.

Регулиране на сърцето

Сърцето е коварен орган. Възможно е отдавна да има проблем, за който да не подозирате изобщо и то да си бие точно и ритмично. И изведнъж -Хоп! Сърдечен удар.

Препоръчваме Ви да извършите следната процедура за предотвратяване на опасности по отношение на сърцето. В малък контейнер изсипвате много студена вода, можете дори и с лед. След това потапяте дланите в него за 30 секунди. И оценете резултатите: ако върховете на пръстите станат бледи или цианотични, тогава има проблеми с кръвообращението.

Работата на човешкото сърце  зависи от много фактори: наследственост, тегло, физическа активност, страничен ефект от взетите лекарства, стрес.

При наличието на проблеми най-напред реагират кръвоносните съдове на върха на пръстите, в носа и дори в ушите. Те стават по-слаби от лошо кръвоснабдяване, губят чувствителност, стават възпалени.

Лошото кръвообращение може да се подобри дори и с помощта на хранене. Това препоръчват и ядат народните лечители.

 

ПРОДУКТИ ЗА ДОБРА РАБОТА НА СЪРЦЕТО

Чесънът предотвратява развитието на атеросклероза, намалява кръвното налягане, елиминира холестеролната плака в кръвоносните съдове.

Рибеното масло премахва холестерола.

Етеричните масла отпускат тялото, благодарение на термогенните свойства, подобряват притока на кръв.

Джинджифилът и  предотвратява образуването на кръвни съсиреци.

Високата концентрация на капсаицин в лютивия пипер укрепва артериите.

Екстрактът от листа от гинко билоба увеличава кръвообращението в мозъка и подобрява паметта.

Съдържащият се в конския кестен ексин укрепва стените на капилярите, предпазва от разширени вени.

Ленените семена, съдържащи фибри, мастни киселини и лигнани, потискат хипертония.

 

Диагнозата, извършена с помощта на ледена вода, може да ви даде обща информация за състоянието на кръвоносната система. Тя се провежда на етап, в който все още има възможност да си помогнете. Но помнете, че сериозните  прекъсвания в работата на сърцето  не могат да бъдат пренебрегнати от специалист, те трябва да бъдат лекувани от кардиолог.