Престъпници спряха Георги Христов да се върне в България!

Георги Христов никога не е крил разочарованието си от България – но не от родината си, която обожава, а от държавата. За нея са критичните думи, обидата и откровената ненавист на големия певец. Той не за първи път признава, че именно това е основната причина да живее в чужбина. От години той е далеч и от сцената, където иначе бяхме свикнали да го виждаме често, пише “ШОУ”.

„Не живея и скоро няма да живея в тази прекрасна страна, която обичам и ми е родина! Защото рекета и престъпленията на и от държавните престъпници, няма да търпя и приема! Ще се прибирам само за срещи с моята публика! Обичам Ви!”, пише изпълнителят в личния си фейсбук профил.

А под статуса му очаквано има лавина от одобрителни коментари от негови реални и виртуални приятели. Голяма част от тях, разбира се, изразяват и съжалението си, че любимецът им живее толкова далеч от родината си.

Припомняме, че в края на юни Георги Христов вдигна на крака Шумен с емоционалния си авторски спектакъл „Моят път”, продължил над 2 часа. Тогава публиката го вика четири пъти на бис, засипвайки го с лавина от цветя и неспирни аплодисменти. А изпълнителят на „Черно и бяло” обеща на почитателите си, че това е едва началото и е щастлив, че срещите му с родната публика, които ще продължат и есента из цялата страна, започват именно от Шумен.

Всъщност турнето „Моят път” е и голямото емоционално завръщане на певеца на голямата сцена.