Секси Илиана Раева демонстрира перфектна форма на 55 (СНИМКИ)

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева демонстрира перфектна форма, въпреки че вече е на 55 години. Легендарната гимнастичка публикува на профила си във „Фейсбук“ снимки от лятната си почивка в Гърция. Раева се хвали, че дори на тази възраст се грижи за фигурата си и тежи 50 кг и дори е спечелила бас заради това.

ПУБЛИКАЦИЯТА НА ИЛИАНА РАЕВА ВЪВ „ФЕЙСБУК“ 
Много комфортно в кожата си на 55 год.! ✨
Хванах бас, че ще бъда 50 кг. на тазгодишната ми морска почивка. Познайте спечелих ли!????
ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ГО СПЕЧЕЛИХ!!???????????? С много голям кеф си направих морската фотосесия и ще покажа един ден на Илиана, баба и как на 55 (год.) е била 50 (кг.)!???? Е, ще бъда честна… днес съм 51 кг., но почивката свърши и си дадох свободно.????????????????????????????

P.s. Не изядох нито един сладолед, а миналата година изяждах по 2-3! Да не говоря за разните фантастични коктейли, палачинки, топъл шоколад със сладолед…
Даже без нито едно дзадзики????????????
А сладката сервитьорка Бони от Beach Bar-а, която ме познава от години и знае колко съм лакома, всеки ден се пробваше: “ хайде само едно днес от любимото ти Мохито…” А аз: Бони, НЕ! Догодина!????????????
Само последните два дни, за да не пукясам си поръчах от всичките ми любими вкусотии. Нямаше да е честно спрямо мен да не го направя.????
Но истината е, че се чувствах страхотно!
Пробвайте! Не е зле…
Ама днес и палачинка ядох вече..????????????