Начало Свободно време Женоподобни: Отвличан от извънземни италианец показа лицата им (СНИМКИ/ВИДЕО) 

Женоподобни: Отвличан от извънземни италианец показа лицата им (СНИМКИ/ВИДЕО) 

63-годишният италианец Маурицио Кавало, автор на научно-уфологични и художествени книги, твърди, че е бил многократно отвличан от извънземни от тайнствената планета Кларион, съобщават световните издания. Може би не звучи твърде правдоподобно, но в подкрепа на думите си, мъжът демонстрира фотографии, за които твърди, че изобразяват гостите от другия свят.
Ето какво казва Кавало за тези същества:

“Те са нашите първи предци, безсмъртни могъщи създания, които живеят в края на космоса. Те произхождат от основния източник на живот, където се създава вечността. Последният път, те долетяха на Земята от Галактиката на Орела на 150 000 светлинни години от нас и за кратко ме отведоха със себе си.

Маурицио, който по-рано е работил като професор в университета в Пиемонт, а сега е независим журналист и изследовател, твърди, че е бил отвлечен за първи път през 1981 г. Извънземните, според него, са му открили много тайни за структурата на Вселената. Например, те съобщили на мъжа, че в Слънчевата система има 12, а не 9 планети, а пък космосът, познат на човечеството, е само малка част от мирозданието.

Най-любопитното обаче е, че Кавало, според думите му, няколко пъти е запечатал пришълците на снимки. Бившият професор пояснява, че те изглеждат като женоподобни хора, но чертите на лицата им са малко по-различни от нашите. Впрочем, Маурицио Кавало не отрича, че може да става въпрос за хибриди между човек и извънземен.

Разбира се, подобни изявления предизвикаха остра критика и насмешки. Скептиците са убедени, че на кадрите са изобразени лицата на обикновените хора, които са изменени с монтаж впоследствие. Независимо от това, италианският уфолог не се обижда на съмняващите се, като подчертава, че с времето човечеството със сигурност ще осъзнае неговата правота.