Вижте единствените СНИМКИ от кървавата катастрофа, след която издъхна синът на Ботьо Ботев

Агенция Блиц публикува снимки от ужасяващата катастрофа, след която издъхна синът на топкриминалиста Ботьо Ботев Божидар. 

Жестокият сблъсък стана на 18 юни на пътя за Железница. Тогава “Хонда Сивик” се вряза с над 100 км/ч. в джип “Сузуки”, в който на дясната седалка е бил Божидар.


След смразяващия инцидент единственият син на Ботьо Ботев е претърпял 3 операции. Въпреки героичните усилия на лекарите от Окръжна болница – Милев, Николаков, Станоевски, Асиов и Нешев, по тялото му тръгва тромб, който се оказва фатален.

Божидар оставя трима сина и дъщеря, които ще продължат живота му.“Хондата”, която е управлявал причинителят на катастрофата Кристиян З.

Също така стана ясно, че Божидар е бил изпратен от над 700 близки и приятели в последния му път. Той е участвал в операцията по задържането на бандата “Наглите” и има основна заслуга за разкриването на терористичния атентат на летището в Бургас.

Семейството му е получило съболезнователни съобщения от службите на САЩ, Австралия, Белгия, Германия, Великобритания и други държави, които са го ценели като професионалист.